Най-после! Новата звездна двойка на България Гери-Никол и Даниел Илиев официализира връзката си. Влюбените за първи път публикуваха в социалните мрежи обща снимка, показвайки се заедно. 

Както вече БЛИЦ писа, поп дивата отмаря в Тайланд с новото си гадже - кикбоксьора Дани Илиев. Преди няколко дни Гери-Никол започна да качва в "Инстаграм" снимки, показващи избрани моменти от горещата й почивка. Същото направи и Илиев, който отделя време не само на любимата си, а и на тренировките, поддържайки форма.

Красавицата сподели със своите последователи как се наслаждава на благоприятния климат, потопена във водите на басейн. Освен за отдих, остров Пукет се оказа и най-подходящото място за Гери-Никол, от което да обяви новата си връзка - любовта й с Дани Илиев. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Не само певицата, а и боецът, публикуваха на официалните си профили една и съща снимка, на която позират заедно. На кадъра Гери-Никол нежно е положила глава върху ръката на спортиста, който държи бутилка шампанско и пура, усмихвайки се към хоризонта.

"Честита китайска Нова година! Любов и щастие на всички", написаха и двамата към първия си общ фотос: