ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

В началото на годината бразилските медии гръмнаха с новината, че футболната звезда Неймар чака трето дете. Тогава информациите гласяха, че бъдещата майка е местен модел и е бременна в третия месец.

Сега изданието „Леодиас“ разкри името на жената. Тя се казва Аманда Кимбърли. 22-годищната манекенка е добре известна в Сао Пауло с любовните си афери с популярни личности, както и с участието си в различни риалити формати.

Когато преди няколко седмици бразилските медии съобщиха за бременността, хората от юридическия екип на 31-годишната футболна звезда отрекоха.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Бразилските медии твърдят, че роднините на футболната звезда вече са информирани за предстоящото раждане. За да е сигурен в бащинството на детето, националът на "селесао" още отсега е поръчал провеждането на ДНК тест.

Както е известно, само преди няколко месеца Неймар стана баща за втори път. През октомври бившата му приятелка Бруна Бианкарди роди дъщеря му Мави. Бразилецът има и 12-годишен син Давид Лука, който е резултат от връзката му с Каролина Дантас.