ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Модел на сайта за възрастни OnlyFans е разследван от полицията за показване на задните си части на футболни мачове. Създателката на съдържание в платформата е голяма фенка на Бари от италианската Серия „Б” и има абонаментна карта за мачовете на стадион „Сан Никола”.

Известната като Coyote Cutee фенка обича да ходи на мачовете на Бари. Червенокосата привърженичка се е снимала многократно, разкривайки дупето си на мачове. На една от снимките тя може да бъде видяна облечена в червена горна част и бяло бельо, докато държи шал на Бари, докато в друга позира на стълбите на стадиона с вдигнат шал и смъкнати панталони.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

За занаята си 22-годишната фенка казва: „Като жена се чувствам свободна да показвам тялото си, когато искам и както искам. Това е мой избор. Създавам съдържание за OnlyFans и след това го продавам. Правя всичко сама. Не се смятам за порно звезда."

Ако бъде признат за виновна по обвинения от полицията, Coyote Cutee може да бъде глобена с хиляди евро. Тя таксува 22 паунда на месец за абонамент от нейните последователи от OnlyFans.

Когато не работи върху съдържанието си за възрастни, Coyote Cutee твърди, че изучава дигитална комуникация.  Тя седи в северната трибуна на мачовете на Бари и се надява, че може да запази сезонния си билет, въпреки потенциалните проблеми.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК