Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Хокейна фенка, която показа пищните си гърди на плейофен мач от НХЛ, сключи грандиозна сделка с Playboy. Привърженичката на канадския тим Едмънтън Ойлърс подпали мрежите, след като вдигна фланелката си на мач №5 от финалите на Западната конференция. Нейното мимолетно шестсекундно избухване донесе милиони гледания само в X (известен преди като Twitter ) и подлуди хората, които се опитваха да разберат коя е тя.

Кадри от изцепката на неназованата жена не останаха незабелязани сред няколко уебсайта за възрастни. Всъщност горещите платформи настояваха да я накарат да се регистрира при тях, включително Camsoda, които бяха готови да й дадат 100 000 долара, за да го направи отново.

Междувременно говорител на The Porn Dude каза пред TMZ, че вярва, че формите ѝ „са направени за порно“, а други фенове бяха смаяни от това, което видяха. Един от тях написа „Да се ​​надяваме, че Ойлърс ще стигнат до финалите сега. Преди не ми пукаше“, а друг допълва: "Никога не съм гледал хокей преди това. Ако това е хокей, значи съм пристрастен. Ура спорт!!!!"

След като инцидентът с топлес фенката предизвика лудост, тя реши да изтрие всичките си профили в социалните медии, но изглежда, че Playboy успя да сключи сделка с нея. Официалното съобщение дойде от официалната страница на мъжката библия в Instagram, която показа момичето на Едмънтън в поредица от пикантни снимки с текст: „Запознайте се с Кайт, талисманът за късмет на Ойлърс. Вижте я в The Playboy Club.“

„Просто исках да кажа, че можеш да си най-перфектният, божествен ш*бан човек на света. Можеш да спасиш котенца от река, ако се давеха. Но все някой ще те мрази. В края на деня се напих и си размахах ц***те на мач на Ойлърс и те станаха хит – майната ви, ако не ви харесва. Напред Ойлърс!”, сподели самата Кайт за действията си, които ѝ донесоха сериозна сделка с Playboy.