ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата от платформата за възрастни Onlyfans Даниела Хемсли разказа какво е трябвало да стане, когато вдигна горнището си през уикенда в боксов мач. Хемсли спечели мача си срещу Александра Даниел след единодушно съдийско решение, след което показа гърдите си. Това бе първа победа за Хемсли на ринга, след като през април загуби в дебюта си в същата организация - Kingpyn Boxing. Начинът на отпразнуване на победата обаче вбеси част от феновете и някои големи имена в бокса.

Двукратната олимпийска шампионка Клариса Шийлдс коментира: "Уау... Това е стъпка назад за женския бокс. Спрете тази простотия", а промоутърът Еди Хърн също се възмути. "Беше ужасно. Това не е бокс. Това е забавление. Работихме много усърдно, за да рекламираме женския бокс, а това се прави само за рейтинг".

Самата Хемсли разкри, че  идеята не е била да покаже гола гръд, а всъщност е имала покритие на зърната - което обаче се залепило за сутиена ѝ.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

„Всъщност имах стикери за пламтящи зърна, които възнамерявах да нося за празнуване след битката. Щях да вдигна горнището си само ако спечелех. И аз спечелих битката си, дръпнах горнището си нагоре и стикерите се забиха в сутиена ми, така че целият свят видя ци**те ми. Моите ци*и бяха навън, видяха ги всички. Сигурна съм, че повечето от вас не се оплакват, но не това беше идеята“.

KingPyn, който беше домакин на триетапен турнир по бокс за инфлуенсъри, публикува изявление, в което се извинява за инцидента. Те разкриха, че 22-годишният Хемсли няма да се бие на финалното събитие. Тя обаче обясни ситуацията и разкри, че отделя време, за да се възстанови физически от контузен палец и лакът, отричайки да и е било забранено да участва.

„Не ми е забранявано от KingPyn момчета, просто реших да си взема няколко седмици почивка от тренировки, за да се възстановя, да възстановя тялото си. Планирам да се върна да се бия отново, надявам се през зимата. Вие знаете какво се случва с KingPyn, беше лудост с всички промени на датите. Просто не съм имала почивка. Тренирах два пъти на ден, шест дни в седмицата в продължение на шест месеца. Четири, пет, шест месеца вече и имам нужда от почивка, така че си давам почивка от бокса. Не съм наказана, надявам се да се бия в KingPyn през зимата. Абсолютно, напълно влюбена съм в спорта, няма да ходя никъде. Ще се върна", завърши Даниела Хемсли.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!