Проблемите на Кристиано Роналдо в Реал (Мадрид) не спират. След като преди две седмици португалецът бе изгонен за удар без топка в мача с Кордоба, нападателят обиди журналист с "глупак" след загубата от Атлетико (Мадрид) с 0:4. Въпреки поражението от градския съперник звездата на "белите" не отмени планираното за снощи тържество за рождения си ден (роден е на 5 февруари).
 
Днес в испанските медии и социалните мрежи се появиха снимки и видео на празнуващия Роналдо, което още повече ядоса феновете на Реал. Ядосани бяха и съотборниците му, част от които не бяха поканени. На партито присъстваха единствено Навас, Марсело, Кедира, Пепе, Коентрао, Модрич и Хамес, както и Пол Клемент и Фернандо Йеро от треньорския щаб.
 
По информация на вестник "Ас" в съблекалнята на Реал вече има разцепление, което може да доведе до спад и в играта на Роналдо, което още повече да го изнерви, след като около Нова година напусна годеницата си Ирина Шейк. Според някои именно това е причината за проблемите му от началото на годината.