Репортерът на "ШОУ" Анелия Попова взе среброто след оспорван финал и изпълнение на дузпи на ежегодния турнир по стрелба за журналисти от печатни, радио и телевизионни медии "На прицел". Надпреварата се проведе на 4 юни на стрелбище "Герена". Патрон на събитието бе СБЖ.

В ожесточена надпревара представители на БНТ, БНР, Нова телевизия, вестниците "ШОУ", "Галерия", "Труд" и други, премериха сили, устойчивост и най-вече точен мерник пред мишените. Специален гост на турнира бе Светльо Витков от "Хиподил", за когото още не е спряло да се говори като за евентуален бъдещ президент на България.

След успешна стрелба с общо 7 огнестрелни оръжия, сред които Марголин, Глок, Макаров, ТТ, револвер, пушка-помпа, Хеклер и Кох, журналистката от "ШОУ" Анелия Попова взе среброто, след оспорвани дузпи, при които изстрелът на колежката от БНР беше една идея по-близо до целта от този на нашето момиче. Така Ася Чанева от БНР грабна златото, а бронзовото отличие отиде при Камелия Костова от в. "Галерия".

Турнирът бе организиран от Тони Титянова - зам. председател на "Салон Журналист" СБЖ. Освен адреналин, емоциите бяха повишени и от най-новата лятна оферта на стрелбище "Герена", която се нарича БКП. Но няма нищо политическо в тази абривиатура, която буквално означава "Барбекю", "Калашници" и "Пушки".

tony809.JPG