Извънредното положение постави риалити звездата Ваня Джаферович в неприятна позиция. Бившият футболист обаче не се притеснява толкова от финансовата си нестабилност на този етап, а от несъобразителността на другите хора.

Победителят в „Сървайвър: Камбоджа“ написа следното в социалните мрежи:

„Наистина почвам да се изнервям вече! Гледам снимките от вчера в София и виждам, че хората се разхождат по улиците, по парковете, без маски, без да им пука за каквото и да било... Не се ядосвам, че те не спазват мерките за сигурност, колкото се ядосвам, че аз тъпанарът си седя вкъщи и излизам само по нужда. От един месец се съобразявам с мерките на правителството и кризисния щаб. Нямам никакви приходи в момента.  Притеснявам се да не фалираме, но си казвам: Майната му!

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Такова е положението и трябва да сме отговорни и да предпазим хората и близките около нас.От другата страна, обаче, някои хора (бизнеси) си работят. Ходят на работа, срещат се с други хора (защото това е неизбежно), и ми проповядват на мен тъпотии, как тяхно били друго, но евала на мен, на нас, че сме социално отговорни... и медал ще получиме, лайнян сигурно... Не ме разбирайте погрешно, наясно съм със сериозността на ситуацията, но или ще работим всички, или няма да работи никой, освен магазините, аптеките, медицинските лица и държавните органи.

Или ще се разхождаме всички, или никой няма да се разхожда. Ние да не сме малоумници и глупаци някакви? То се търпи, търпи тази демагогия, ама си има граници, които вече са преминати.“

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!