Съдията Христо Ристосков е единственият футболен рефер сигурно в Европа, който е уцелвал шестица от тото. Санданският арбитър дори поиска писмо от тотализатора, с което да оправдае високия си стандарт. В 20:30 часа тази вечер ще се тегли поредният тираж, в който се очаква най-сетне да падне натрупаният джакпот от над 8 милиона лева.

“Уцелих шестицата с късмет. В продължение на много години играех само с едни и същи числа и накрая взеха, че излязоха. Не бих казал, че животът ми се промени след това, живея си по същия начин. Сега играя предимно в Евромилиони, като отново залагам на едни и същи числа. Но играя най-много с 10 лева, не повече. Залагам на моите си числа. Не са рождени дни или някакви дати, просто произволно избрани числа", каза пред "7 дни спорт" Христо Ристосков.

"Печелил съм и след джакпота, който взех, но по-малки суми. Здраве да е, на който му е писано, той ще спечели. Ако е писано да се удари джакпотът, ще се удари. Всичко в този живот е въпрос на късмет. Хората в България навсякъде виждат конспирация, вярваме, че извънземните ще дойдат или че някой непрекъснато ни следи. Няма логика да се манипулират числата, защото така или иначе държавата си прибира определения процент за спонсориране на спорта и раздава определен процент за печалби. Тези печалби кой ще ги вземе е горе-долу едно и също. Дали ще съм аз, вие или някой друг, няма никакво значение. Хората не бива да вярвам в конспиративни теории, нито че в тотото се правят някакви манипулации", сподели още Ристосков.

25% е шансът някой да удари джакпота днес