ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболистът на новозеландския Уелингтън Финикс Божидар Краев и неговата любима Бруклин Бейкър очакват своето първо дете през юли, два месеца след края на сезона в А-лигата. Така българинът има страхотната възможност да стане баща като шампион, след като тимът му има три точки преднина на върха в класирането и играе най-добрия си сезон досега.

„Ще бъде забележителна година, 2024 година.“, каза Краев пред местното издание stuff.co.nz. Той вкара пет гола и има две асистенции за лидера в Нова Зеландия, утвърждавайки се като един от най-добрите чужденци в местната А-лига.

26-годишният играч признава, че може да има желание да се установи в Нова Зеландия в дългосрочен план, след като тази година ще става баща.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Завинаги ще бъда свързан с Нова Зеландия. Синът ми ще бъде наполовина новозеландец. Рестартирах живота и кариерата си тук. Беше съвсем ново начало“, разказа родният футболист.

Футболът изглежда е заложен в гените на Краев. Баща му Бойко е бил професионален футболист през 80-те години, а по-малкият му брат Андриан е в Левски и също е български национал.

„Когато дойде този момент, ще зависи от него. Може би аз ще настоявам за едната страна, а майката за другата, но не знаем. В края на деня просто е важно те да са здрави и това е“, сподели Краев по въпроса за коя нация ще играе синът му, когато порасне.

„Знам, че е клише, но сега наистина остават пет финала до плейофите. Ако спечелим всичко, ние ще сме първи“, завърши Краев за развоя на шампионата до края на сезона.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!