Денис Родман пристигна в България, но учудващо кротува на аерогара "София", където не говори пред насъбралите се журналисти.

Лошото момче на НБА пристигна за участие в риалити шоуто "Къртицата" по ТВ7. 51-годишният американец се присъединява към останалите участниците още тази вечер. В базате вече го чакат 19 души, сред които 10 звезди.

За голямата награда от 250 000 лева ще се състезават шефката на “Визаж” Евгения Калканджиева, Николета Лозанова, Деян Донков, 100 Кила, Деян Неделчев-Икебаната, Азис, Емануела, Рут Колева, Божидар Искренов-Гибона, Кирил Ефремов.

Родман на аерогарата обърна внимание на настоятелен фен, на когото даде автограф, преди да се качи в черен джип и да отпътува към хотела си.

Популярният с прозвището Глиста американец ще се срещне с представители на медиите днес по обяд, когато ще има пресконференция.

201-сантиметровият Родман е в България за втора поредна година, като този път се очаква да бъде по екип и да играе в "Мача на звездите". Събитието е на 26 април в зала "Арена Армеец".