Известната бивша гимнастичка Катрин Тасева ще става майка. Това потвърди самата тя в ефира на Нова телевизия тази сутрин и допълни, че чака момче.

"Много хора ме разгадаха. Опитвах се да се крия, но това не е нещо лошо. Първите три месеца бяха много зле. Различни за мен. Аз съм много енергична, но сега само се местя от леглото на дивана", заяви Тасева и допълни как е разбрала, че е бременна.

"Аз пътувам много и когато започнах да имам съмнения, си купих тест. Тогава имах работа във Финландия и там разбрах. Когато се прибирах към София, сложих теста в кутийка и му сложих панделка. Дадох го на приятеля ми и му казах, че имам малък подарък за него. Той много се зарадва, много хубави емоции бяха. Знаем пола на бебето, ще бъде момче.  Най-вероятно ще носи името на баща му, но още не сме взели решение", заяви Тасева.

Слухове за това, че гимнастичката може да е бременна се появиха около годежа й с бизнесмена Станислав Сивков, който й предложи да се оженят пред коледната елха в центъра на Пловдив навръх рождения си ден.