Роман Прохазка, футболистът на ПФК "Левски", се превърна в момче на късмета за 15 щастливки, които участваха в игра с награди. Хиляди дами от цяла България се включиха в оспорвана надпревара за нова гама от козметични продукти, специално създадена за жените. Продуктите на една от прогресивните марки са разработени от специализираните лаборатории в Милано, Италия.
 
Желаещите да получат козметиката, която обединява всички познания на италианския концерн за физиологията и принципите на прилагане на природните съставки, трябваше да отговорят правилно на въпроса "Какви са предимствата на козметиката GUNA NATUR?” 

Над 900 мъже и жени дадоха верен отговор. Продуктовата линия включва козметични кремове, които предлагат ефективно решение на преждевременното стареене на кожата на лицето, проблемите на краката и бюста. Леката текстура на кремовете овлажнява и ревитализира, стимулира синтеза на колаген, има антиейдж ефект и изглаждащо действие срещу бръчки и белези. Съставът на тези козметични продукти комбинира различни видове познание. От една страна това е изследването на женската психо-емоционална динамика, която често подчертава негативните ефекти на ежедневния стрес върху кожата. Комбинирано с древните познания за специалната техника на свързване между елементите с растителен, минерален и биохимичен произход, петте линии кремове могат да се използват самостоятелно или в подкрепа на ефекта от колагеновата мезотерапия. Линията продукти, създадени, за да разбират женската НАТУРа са в България благодарение на ексклузивния представител  Ай Пи Плюс ЕООД.
 
Компанията е представител на GUNA инжекционен колаген. Медицинските изделия представляват 13 вида флакони, създадени за всяка става и анатомична област. Те се прилагат инжекционно или посредством физиотерапевтична процудера, чрез използването на апарата Гунафорезис.  Лечението с гуна инжекционен колаген се прилага при спортни травми и мускулни разтежения, възрастови износвания на ставите, увреди на ставите причинени от неправилна стойка.  Чрез физиологичните флакони GUNA TISSUE успешно се третират белези, стрии и първи признаци на стареенето на кожата.
 
В спортната медицина гуна инжекционен колаген е всепризнат медицински продукт,  който се прилага при лечение на спортни травми. Елитните клубни отбори от испанската Primera Division официално са включили инжекционния колаген при лечение на травми в рамо¬то, коляното, глезена, при разкъсване на мускулни влакна, разтежение на връз¬ките на глезена, болки в кръста, лакътя и врата.
 
Именитите български спортисти Мария Гроздева, Владимир Гаджев и Роман Прохазка бързо възвръщат спортната си форма след лечение с гуна инжекционен колаген. Травма в бедрото изважда полузащитника на ПФК „Левски” преди края на оспорван мач.

Прохазка се връща на терена благодарение на успешно лечение с гуна инжекционен колаген.  Двукратната олимпийска шампионка по стрелба уверено гледа към Рио 2016. Тя преборва възпалението в лакътната става и се възстановява след операция на кръстни връзки на коляното чрез поредица от процедури с гуна инжекционен колаген, приложени апаратно, посредством Гунафорезис. Владимир Гаджев в момента лекува мускулно разтежение с инжекционен колаген.