Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо предизвика истински фурор в „Инстаграм“, където в четвъртък публикува информацията, че с приятелката си Джорджина чакат близнаци.

Към момента информацията е събрала близо 29,4 милиона харесвания. Това е нов рекорд на социалната мрежа за публикация с най-много лайкове, направена в профила на спортист.

Лионел Меси беше притежател на предишния рекорд. При преминаването си в ПСЖ през това лято той сподели снимка, на която позира на „Парк де Пренс“ със съпругата си Антонела и тримата им синове. Семейството на аржентинеца събра 22 милиона харесвания.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Роналдо счупи и рекорда за публикация от популярна личност. Предишното най-добро постижение беше на певицата Ариана Гранде от нейната сватба, както и последната публикация на починалия през 2018 г. рапър XXXTentacion. И двамата са събрали по над 26 милиона лайка.

За момента португалският футболист е далеч от световния рекорд за публикация с най-много харесвания. Лидер в класацията е снимка на птиче яйце в един от тематичните профили, която е събрала над 55 милиона лайка.