Роналдо е звезда на футбола. Кой обаче е той? До преди няколко години това бе бразилският нападател, който наскоро оглави почти всички класации за играч на десетилетието. Отскоро обаче с това име се подвизава Кристиано Роналдо, а за да бъдат различавани бразилецът е наричан Дебелия Роналдо. 

Той обаче се е заканил никога повече да не чуе това име. Известният с любовта към хубавия живот играч е коренно променен след завръщането в родината си. В момента не се наслаждава на карнавалите около празниците, а тренира, за да “лети” през новата година. Идеята му е ако може отново да попадне в състава за Световното в ЮАР.

“Роналдо тренира много усилено. Изминалата година бе тежка за него. Игра в 38 мача, нещо което не е правил от 2003-а. Бе важна фигура за спечелването на шампионата на щата Сао Паоло и Купата на Бразилия. През 2010-а ще бъде в още по-добра форма”, сподели кондиционният му треньор.

През годината Роналдо вкара и 23 гола. И ако продължава така, нищо чудно португалецът да започне да ползва името Кристиано, за да не го бъркат  с бразилеца./БЛИЦ