Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е спал с непълнолетната проститутка Карим Ел Махруг, заради която италианският премиер Силвио Берлускони трябва да отговаря пред съда през април.

Според британският таблоид “Сън” проститутката е дала показания пред италианската прокуратура, в които признава, че е спала и с португалската звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Това се е случило преди около половин година в нощен клуб в Милано. През януари 2010 година проститутката и португалският плейбой са правили секс в хотелска стая. Тогава Карима била на 17 години по изказванията й Роналдо е знаел, че прави секс с непълнолетна. На следващата сутрин той й е платил 4000 евро и я е закарал до жилището й.

“Тези твърдения са напълно фалшиви. Не познавам младата жена, нито съм имал някаква случайна среща с нея. Факт е, че от декември 2009 до юни 2010 година не съм ходил нито веднъж в Милано. Това може да се провери”, споделя самият Роналдо, цитиран от “GestiFute”.

Разкритията около проституиращата 18-годишна мароканка Карима Ел Махруг, известна повече като Руби Рубакуори, предизвикаха политически скандал. Премиерът на Италия ще отговаря пред съда на 6 април по обвинения в секс с непълнолетна и злоупотреба по служба. Карима твърди, че е прекарала няколко нощи с Берлускони, а сега въвлича в скандала и други известни личности. /БЛИЦ