Голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо се е опитал да забие Мелиса Сата. Сексбомбата ще се жени скоро за ганайския национал Кевин-Принс Боатенг. Аферата разкри италианското списание Novella 2000 твърди. Медията твърди, че Роналдо е издирвал номера на Сата, докато най-после се е добрал до него благодарение на бившото гадже на манекенката Кристиан Виери.

Novella 2000 пише, че Кристиано е засипал Мелиса Сата със съобщения с нескрито сексуално съдържание, като дори е изпратил свои разголени снимки, за да е сигурен в успеха. „Мелиса се поддаде на флирта, и от няколко седмици двамата разменят сериозни количества съобщения всеки ден,“ твърди източник на списанието.

Близки до Кристиано Роналдо са споделяли, че това е неговият метод за свалки, доста изпитан и успешен, като именно чрез секс-съобщения той свалил и официалното си гадже към момента Ирина Шайк.
Красавицата Мелиса е минала през леглата на много футболисти, сред които и известния плейбой Кристиан Виери, но Боатенг е първия, на който ще роди дете. Нищо чудно, че ганаецът бърза да върже Мелиса Сата за цял живот, след нейното признание преди няколко месеца, в италианския Playboy, че обича да прави секс по 10 пъти в седмицата.