Другите футболисти се отпускат в ръцете на манекенки, които масажират уморените им мускули. Но не и шампионът от Евро 2016 - Кристиано Роналдо. Той отпочива на Ибиса и се е поверил напълно на грижите на майка си Долорес.

В лъскавия курорт Роналдо е наел най-скъпата яхта, която е намерил на испанския остров, качил е на нея семейството си и е отплавал в открито море.

Очевидно не е имал апетит нито за сексуални забежки, нито за флиртове с красавици, защото е поканил само най-близките си хора да отмарят заедно с него.

Папараци заснеха изключително любопитна фотосесия и питат: дали пък Роналдо не е мамино детенце. На снимките се вижда как двамата с майка му събират тен на палубата и от време на време Долорес става и маже гърба на синчето с плажно олио, за да не изгори от силното слънце.

Предполага се, че Роналдо ще лекува раненото си коляно, заради което не можа да доиграе мача с Франция, поне половин година. Така или иначе не му липсва уважение.

Бразилският нападател от "Барселона" Неймар вече заяви, че именно португалската мега звезда трябва да получи наградата за най-добър футболист на годината.

"Той спечели Шампионската лита, а сега и Евро 2016. Именно Кристиано заслужава да спечели "Златната топка". Той е прекрасен играч и в това няма никакво съмнение", казва Неймар, цитиран от Sambafoot.

На Евро 2016 Роналдо стана първият футболист в историята, която успя да вкара гол на четирите първенства на континента.