Тайната за второто място, което испанският пилот на Ферари Фернандо Алонсо постигна по време на неделното Гран при в Абу Даби, не е в болида F2012, а в руското гадже. Става въпрос за чаровната Даша Капустина, която е "истинското турбо в двигателя на Алонсо", пишат медиите в Русия. Тя даде крила на Фернандо до втората позиция, която му позволи да е само на 10 точки зад лидера Себастиан Фетел два кръга преди края на сезона.

Двамата разкриха любовта си в разгара на лятото - през юли, когато Алонсо бе в най-добра форма. Това стана, след като испанецът бе обявил официално раздялата си с певицата Ракел де Росарио и след кратката авантюра с друга рускиня - Ксения Чумичева. "През Ксения Алонсо премина като през питстопа", шегуват се папараците в Италия. Това обаче е минало, а сега остават две състезания до края на годината. Фернандо има сериозни шансове за титлата, а с Даша в двигателя като че ли има голямо предимство пред останалите си конкуренти.

Даша Капустина е родена на 13 декември 1989 година във Владивосток, висока е 172 сантиметра, тежи 52 килограма. Работи като модел, учи човешки ресурси в университет в Русия./БЛИЦ

8_1.jpg

112.jpg

9.jpg

10.jpg

11_1.jpg