Александър Шпак е един от най-популярните спортни блогъри в Русия и тези дни празнува рекорд от 5 милиона фенове в Instagram и Youtube. Наскоро той се ожени за шести път, а кадрите от церемонията с любимата му Ирина впечатлиха феновете му.

Бодибилдърът, който освен това се занимава и с бойни спортове, се радва на особено почитание от нежния пол, въпреки че след десетките му пластични операции, полът му не може да бъде определен с просто око. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Звездата му изгрява през далечната 2007 година. Тогава все още младият и зелен Шпак пуска своя снимка по прашки от почивка край горско езеро. Фотосът скандализира несвикналата на подобни изцепки руска общественост. Коментарите са убийствени за мераклията за слава.

Три години по-късно Шпак, известен като руския Шрек, получава шанс за реванш покрай сватбата с първата си съпруга. На фотография от щастливото събитие се вижда, че женихът още по-радикално е променил външния си вид. Приблизително по същото време популярността му се повишава допълнително от независещи по него причини. Той привлича вниманието на правоохранителните органи. Задържан е за незаконна търговия с наркотици в цяла северозападна Русия. Телевизионният канал 100 TV му лепва прозвището „Наркодилъра на Северозапада”. Разминава се само с условна присъда.

През 2015-та подновява офанзивата си край Алеята на славата и сериозно се заема с популяризиране на фитнес заниманията си. Рекламира активно в блога си в Ютуб през различни социални платформи. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Просто ракурс неудачный

A post shared by Александр Мещанский-Шпак (@sashashpakofficial) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А нужна ли мне одежда?

A post shared by Александр Мещанский-Шпак (@sashashpakofficial) on