Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се включи в кеч шоуто „Първична сила“ и удари Уейд Барет, който минути по-рано го провокира с реч на ринга. Кечистът забеляза сред публиката в „Манчестър Арена” лидера на „червените” дяволи и с иронична усмивка започна да се подиграва с него. Рууни бе в компанията на Райън Гигс, Дарън Флетчър и сина си Кай.

„Уейн, тук на ринга стоят двама мъже, които имат шампионски потенциал. При това много повече отколкото Уейн Рууни и Манчестър Юнайтед през този сезон. Не ми харесва как ме гледаш, Уейн. Гледаш ме все едно имаш проблем с мен. Ще ти предложа да стъпиш на ринга, за да се бием като мъже. Бих ти го предложил, ако тук не беше твоето дете, което ще види как баща му се проваля. Защото нека сме честни – той преживява същото нещо всеки път, когато ти излизаш на футболния терен“, каза Барет.

Думите му вбесиха Рууни, който обаче само привика Барет на разговор. Кечистът не спря дотук и продължи да сипе обиди към английския национал. Нападателят този път не издържа и събори Барет със звучен шамар.