ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившият английски национал Уейн Рууни претърпя нелеп инцидент в гръцки ресторант по време на почивка със съпругата му Колийн и четиримата им синове в Дубай. Двамата се насладиха на една от най-хаотичните нощи в компанията на приятелите си Таня и Фил Бардсли.

Във видеоклипове, заснети от актрисата в риалити серия Таня Бардсли, 37-годишният Уейн може да бъде видян да танцува в гръцкия ресторант Opa, който е известен с това, че насърчава гостите да трошат чинии. Забавлението обаче е и малко опасно, тъй като следващият клип, споделен от Таня, показа как Уейн бърше челото си, докато кръвта се излива от порязването до веждата му.

Приближавайки Уейн, който въпреки това запази усмивка, Таня може да бъде чута да нарече инцидента „най-смешното нещо, което съм виждала в живота си“. Тя озаглави видеото: „Част 1 от най-забавната вечер @coleen_rooney @phil_bardsley @waynerooney @_ljw_2 @michael_faza @rocco_bardo_26 @kairooney.10.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Футболистът обаче никак не се впечатли от случилото се. „Бях ударен, а просто си седя тук и си върша работата“, пошегува се сам със себе си Уейн.

Колийн също се включи в забавленията. Майката на четири деца беше видяна да балансира чиния на главата си, докато сервитьор налива шот в чашата, поставена върху нея с бутилка с дълго гърло. След като сервитьорът я пълни догоре, Колийн смело сваля чашата, преди да разбие чинията в хор от оживени гласове, възкликващи „опа!“.

В Дубай бившият футболист, който сложи край на кариерата си преди две години, се видя и с британския боксьор Амир Хан. Общата им снимка в социалните мрежи повлече лавина от коментари. Много от феновете обсъждат външния вид на Рууни, който на 37 е с доста килца отгоре, с посребряла коса и брада. „Това не е Уейн, това е неговият дядо“, „Няма още 40, представете си как ще изглежда след 10 години“, „Защо прилича на 60-годишен“, са само част от коментарите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК