Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни отпразнува рождения си ден снощи с две от звездите на Манчестър Сити. Както е известно, “червените дяволи” паднаха унизително с 1:6 от “гражданите” в неделя следобед насред „Олд Трафорд”. Рууни става днес на 26 години, но снощи отпразнува рождения ден в любимия си китайски ресторант в центъра на Манчестър. Фенове на играча обаче останали изненадани, когато видели в заведението да влизат две от звездите на “гражданите” – Джо Харт и Гарет Бари.

Нападателят на Манчестър Юнайтед наел целия ресторант за вечерта, за да отпразнува рождения си ден заедно с приятелите си. Джо Харт е бил придружен от своята приятелка Кимбърли Крю, докато Гарет Бари отишъл на празника със съпругата си Луис. Питър Крауч и неговата половинка Абигел Кланси също уважили Уейн Рууни. Г-жа Рууни заложила на зашеметяваща червена рокля, въпреки че този цвят вече не е на мода в Манчестър след дербито вчера.

“Ако бъда честен, той изглеждаше малко нещастен в началото, но това едва ли е изненада, заради резултата от мача. Но по-късно той се оживи. Всички си изкараха весело”, заяви очевидец на събитието./БЛИЦ

Гарет Бари със съпругата си Луси

untitled4.jpg

Джо Харт с приятелката си Кимбърли Крю

untitled5.jpg