ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сексапилната Асдис Ран, която навремето подлудяваше феновете по стадионите у нас и остана да живее в България, е имала страстна лесбийска връзка с Ружа Игнатова. 

Двете дами са били любовници за около година, твърдят пред „Уикенд” техни сподвижници. В един момент знойната исландка дори живеела в къщата на хитрата ромка, смаяла света с тлъстата финансова схема, която изработи.

Жертви на криптокралицата Ружа Игнатова шокираха с признания, нарязана ли е на парчета

Асдис Ран, която беше съпруга на бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунглаусон, се оказа и една от главните героини в документалния филм на немския журналист Йохан фон Мирбах, посветен на Ружа Игнатова.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В лентата Ледената кралица разказва за близкото си приятелство с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 г. По думите на ефектната блондинка двете се запознали през 2009 г. на парти на женско списание и си допаднали от пръв поглед. Така станали най-близки приятелки.

„Ружа искаше да бъде най-богатата жена на света. Имаше космически амбиции”, разкрива бившата футболна съпруга, която пред камерата не уточнява дали е имала интимна връзка с амбициозната ромка.

Красавицата смята, че с пробивната създателка на пирамидата OneCoin се превърнали в най-интригуващата дамска двойка в България, защото „аз бях Ледената кралица, а тя - Бизнес кралицата”. „Що се отнася до компанията OneCoin, бях до нея от самото начало на създаването”, признава Асдис.

Тя доверява, че Ружа много често я канила на шопинг в Лондон. Подарила й чанта за 5000 евро, както и безброй бижута.

„Излизахме постоянно на вечери, пиехме вино. Ружа също обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки”, описва сладкия им живот русата сексбомба.

„Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна”, подчертава Асдис Ран.

След развода си с Гардар Гунглаусон Ледената кралица остана да живее в София и има магазин за бельо в един от моловете. От няколко месеца изкусителката е с ново гадже - Тордур Даниел, който същи е исландец, живеещ в Пловдив. Мениджър е на фирма за аксесоари за пушене. Даниел е с шест години по-млад от Асдис. 

 

 

 

Асдис и новото й гадже: