Христо Стоичков посрещна подобаващо Нова година в един от най-луксозните хотели в България. Камата беше в компанията на съпругата си Марияна и една от дъщерите си – Михаела, в Правец. Другата щерка – Христина, отново не беше с фамилията, а прекара празничната нощ с приятеля си в чужбина. Агенция БЛИЦ разбра пълни подробности за празничното меню на семейство Стоичкови. Обикновеният куверт само за новогодишната нощ е струвал 110 лева, но без нощувка и допълнителни глезотии. Христо и двете дами обаче резервирали един от скъпите апартаменти в хотела, цената на който надвишава 1000 лева. Освен това посрещнали Нова година в балната зала, което допълнително оскъпило престоя им.

Домакините се погрижили и за празничното меню на отбраните гости, сред които бил не само Стоичков и семейството му. Той бил в компанията на приятели от Правец и Етрополе, но на съседните маси имало още отбрани посетители.

Ето менюто, на което се насладили Христо Стоичков и семейството му:

Питие за „Добре дошли"- бяла сангрия

Салата - Салата от дъбови листа с мариновани горски гъби, печени орехи и горски охлюви

Топло предястие - Филе от риба „Джон Дори" върху шафранов ориз с капучино биск

Основно ястие - Телешко филе пълнено с гъши дроб и карамелизирани ябълки, върху сърма от савойско зеле и ароматни кореноплодни зеленчуци

Следястие - Селекция сирена (Едам, Гауда, Бри, Козе сирене)

Десерт - Парфе от амарето с шоколад, дим и кафе

Баничка с късмет, Ядки, Кошница с цели плодове

Минерална вода и безалкохолна напитка

100 мл. водка „Финландия" или 100мл. ракия „Бургас 63"

1/2 бутилка „Quantum Domain Boyar" (бяло, червено или розе)

Чаша шампанско в полунощ