Ексцентричният футболист Стойко Сакалиев цъфна в Къщата на "ВИП Брадър" и със сигурност ще радва зрителите на "Нова телевизия" с прословутите си закачки. Още с появата си в риалитито Саката привлече вниманието, като дори се просълзи. Един от любимците на Сектор "Г" обяви, че официално е сложил край на футболната си кариера, тъй като вече нямало любов. Именно заради липсата на чувства той се е развел и в момента търси новата си половинка. Бившият национал обаче отритна Парис Хилтън и посочи коя жена му харесва. Ексцентричният бургаски плейбой изтъкна при представянето си, че умее много добре да пише стихотворения... дори бил като Пушкин.

"Стойко Сакалиев категорично каза край на футбола. Вече няма любов, така че няма смисъл да продължавам. Същото беше и с брака ми. Чувствата изчезнаха и сложих край, за да мога да търся любовта на друго място. Най-големият ми връх е ЦСКА, в това няма спор", каза Сакалиев. 

"Харесвам жени тип амфора. Не съм като повечето да гледам само гърдите. Парис Хилтън не е мой тип. Мой тип е Дженифър Лопес", сподели бургаският плейбой, който очевидно няма да задява милиардерската щерка, а ще сваля някоя друга от съквартирантките си... Времето ще покаже коя точно. Вътре са порнозвездата Еделвайс, която влезе в Къщата след него, както и Лияна. Фолкпевицата вече има опит с футболистите, след като беше с Благой Георгиев.

"Влизам в Къщата, за да покажа, че футболистите не са тъпи. Всъщност са тъпи, някои дори много", заяви през смях Сакалиев.

"Едно от нещата, което хората не знаят за мен е, че пиша стихотворения. Когато има музика, съм като Пушкин", разкри уменията си бургазлията, след което се пробва да изрецитира нещо: "Виждам твоите очи, виждам твоята усмивка...". Оф, не ме карайте повече, че сега се вълнувам."

"Влизам, за да спечеля. Разчитам най-вече на жените. Есемесите им са много важни", добави бившият футболист на Нефтохимик, ЦСКА и редица други отбори.

След като се започна със съквартирантите, сред които и Станка Златева, Саката тръгна на обиколка из Къщата.

"Е-е-е, взели са хубавите легла", недоволстваше плейбоят.

Първо в БЛИЦ: Кървава разпра при посрещането на Парис Хилтън! (СНИМКИ)

Парис Хилтън кацна в България