Пръстенът, с който Благой Георгиев се кани да предложи брак на плеймейтката Златка в къщата на Биг Брадър, е доста скромен, твърдят експерти.

Футболистът мина метър с рекламно бижу, което според познавачите не блести с нищо специално нито в изработката, нито в камъка. Престенът, който може би умишлено бе показан само за част от секундата, е класически модел от бяло злато с един единествен не особено голям диамант. Според запознати цената му едва ли надхвърля 2000 лева. Зрителите в социалните мрежи също коментираха, че е много малък и Златка няма да го хареса.

Самият Благой изглеждаше малко притеснен и разочарован при получаването на бижуто. Като оправдание в изповедалнята той изтъкна, че пръстенът не е важен. Феновете в социалните мрежи коментираха, че за него това е така, защото е сериен младоженец с два брака зад гърба си и едва ли иска да направи по-сериозна инвестиция. Очакванията обаче са, че Златка държи да получи впечатляващо бижу, което да е по-добро от това, което й поднесе предишният й приятел – ММА боецът Георги Валентинов.

За важността на годежния пръстен днес не пропуснаха да напомнят с шеговит пост и дизайнерите, които осигуриха знаковото бижу и венчалните халки при предишното предложение за брак в Къщата – това на Дани Петканов към вече законната му половинка Алекс. То обаче беше далеч по-впечатляващо – с изключително редкия камък танзанит и 20 диаманта.