Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Легенди на ЦСКА "изтрепаха" рибата, радвайки се на обилен улов с въдици, разбра БЛИЦ. Още по-впечатляваща обаче е хуманната им постъпка, след като решават да пуснат хванатите риби обратно във водата. Става въпрос за бившия шеф на ЦСКА Валентин Михов, бившия голмайстор на "червените" и настоящ скаут на клуба Велизар Димитров, както и за бившия президент на Марек и настоящ шеф на търговска верига "Зора" Стефан Милушев. Бизнесменът е известен с "армейските" си пристрастия. 

Милушев заедно с Михов и Велизар избрали да разпуснат през изминалия уикенд на старозагорски язовир. Големите риби кълвели една след друга. Успели да хванат повече от десет шарани и амури, и то все около 20 килограма и нагоре. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

БЛИЦ се сдоби с видео клип и снимков материал от улова на известните личности. На кадрите Милушев обяснява, че компанията му е твърдо против рибарите, които бракониерстват. 

Цесекарите, без да се замислят, решават да върнат рибите във водата, като задържат само един бял амур, който заковал кантара на 22 килограма.

"Всички казват, че доста от рибарите не мислят за природата, вижте какво ще направим с част от нашия улов. Ето, красавецът си замина", казва Стефан Милушев в кадрите, на които показва как пуска голямата риба отбратно в язовира.

"Оставяме си само една риба, която ще похапнем. Това е правилен риболов, бъдете като нас", апелира Милушев.