Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов купува известното заведение "Златната рибка", научи ексклузивно БЛИЦ.

Бизнесменът е решил да извади от нафталина култовия ресторант, който напоследък не се слави с особено сериозна клиентела. Медията ни узна, че това лято заведението е вървяло доста сносно, но с идването на есента и предстоящата зима сметките за плащане започнали да идват в повече за собствениците и те изнемогвали.

Ресторантът се намира на пътя София-Самоков, между селата Кокаляне и Долни Пасарел. Разположен е на изключително живописно място в красивия Панчаревски пролом на река Искър, там където малката планинска река Планщица се влива в Искъра. Заведението работи повече от 50 години, като това, с което се отличава, е, че можете да си поръчате прясно уловена риба от самия рибарник на ресторанта, където тя плува пред очите Ви, докато се храните. Към ресторанта функционира и мотел.

Валентин Михов е сериозен човек, голям професионалист и доказан организатор. Той има намерение да не губи ценно време, а да се залавя за работа и да направи от "Златната рибка" много печеливш бизнес.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ