ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Звездата на световния тенис Новак Джокович е изгледал на живо финала на световното по футбол в Катар… нeпредвидено, научи БЛИЦ от свои източници.

Джокера е пристигнал в Доха на 17 декември с частния си самолет, за да присъства на събитие, организирано от швейцарския гигант за часовници Hublot в баровския ресторант Zoom.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Освен Джокович, там са били още редица световноизвестни спортисти, актьори и други личности, сред които легендарният спринтьор Юсеин Болт, Хабиб Нурмагомедов, Златан Ибрахимович, Луиш Фиго, Пол Погба и Месут Йозил.  Ноле си направи снимки с всички тях, включително и с шефове на Hublot.  

Джокович предварително е бил планирал да си тръгне от Доха на 18 декември сутринта. Той е трябвало да започне пълноценни тренировки, жертвайки футболния финал на световното първенство между Аржентина и Франция.

Заради претоварения въздушен трафик в Катар обаче частният самолет на сърбина не е успял да излети в неделя. Наложило се Джокович да остане и да изгледа ни живо драматичния двубой, спечелен от Лео Меси и компания  след изпълнение на дузпи.

„Джокович е огромен професионалист. Имаше покана в ложите на стадиона, но предпочете да си тръгне, за да тренира на 100 процента. Нямаше обаче как да излети и остана още един ден в Катар. В крайна сметка той присъства на мача и беше заедно с Юсеин Болт и с бащата на Килиан Мбапе“, разкриха специално за БЛИЦ свидетели на случилото се в Доха.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)