Бившият зет на един от най-богатите мъже в спорта Бърни Екълсоун - Джеймс Стънт обяви фалит и беше изхвърлен на улицата, пише "Сън", цитиран от "Телеграф".

Стънт беше женен за щерката на предишния бос на Формула 1- Петра е бил изгонен от къщата си за 12 милиона лири в Лондон.

38-годишният Стънт обяви банкрут през 2019 година, а сега призна бесен в социалната мрежа Инстаграм, че е бил изхвърлен от луксозния си дом. Палатът му разполагаше с фитнес, конферентна зала, огромна терaса, изба и паркинг.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Много е неприятно да те изгонят от двореца ти - оплака се Джеймс във видео. Можеше да спя на улицата тази вечер, където има коронавирус, въпреки че съм милиардер".

"Ние просто си вършихме работата, защото той не искаше да напусне имота", оправдаха се властите, които по-рано конфискуваха и колекцията му от 200 луксозни автомобила.

Стънт, който натрупа състоянието си от търговия със злато, започна връзка с по-малката дъщеря на Бърни Екълстоун през 2005 година. В периода 2011-17 двамата бяха семейство и им се родиха три деца. Някога любимата двойка на Острова обаче се разпадна, след като Петра изтипоса Джеймс пред медиите с обвинения, е я тормози, общува с хора от подземния свят и взима наркотици.

"Той се среща с опасни хора. Обичам го, но повече не мога така. Застрашава сигурността на децата ни. Веднъж дори взе свръхдоза у дома и едва не умря пред очите ми", изплака тогава Петра.

Стънт отвърна на удара, описвайки милиардерската щерка като "ужасно човешко същество".

31-годишната в момента Петра спечели 5,5 милиарда долара и попечителство над децата им, а сега е бременна от новия си приятел Сам Палмър (36 г.). Най-богата наследница след Парис Хилтън планира сватба с Палмър по-късно тази година.