Фенове на тима по американски футбол Филаделфия Ийгълс бяха арестувани по подозрение за извършване на сексуален акт на обществено място. Това е станало в тоалетните на стадиона по време на мача с Каролина Пантърс. „Орлите“ печелят с 21:19, а двубоят т се игра на стадиона в Шарлът (щат Северна Каролина).

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Полицейски служители са получили сигнал за интимния акт в една от мъжките тоалетни. Според информацията жената не е била пълнолетна. Въпреки извършения арест от полицията обявили, че всъщност нямат доказателства, че е имало сексуални действия на обществено място.

Затова и задържането на двамата в крайна сметка е оформено като нарушение на правилата на стадиона, забраняваща присъствието на представител на противоположния пол в някоя от тоалетните.

На видеото обаче се вижда как мъж и жена са един срещу друг в кабинката на тоалетната и краката на дамата в един момент се вдигат нагоре. След почукването на полицай на вратата краката се връщат на пода и двамата излизат от кенефа.

Това предизвика множество коментари, които подпалиха социалните мрежи в Америка. Една част от читателите са категорични, че това си е полов акт и оплюват извършителите. Други твърдят точно обратното.