Сексапилната руска спортистка Варва Суботина направи изненадващо и любопитно признание. Тя е двукратна световна шампиона по синхронно плуване от тази година и има две европейски титли през миналата година. 18-годишната рускиня разказа как се е пристрастила към социалната мрежа Instagram и временно получила забрана да я използва.

“Мога честно да призная, че съм пристрастена към Instagram. Ако нямам мобилен телефон в ръцете си и не мога да скролвам през социалната мрежа, се разтрепервам. Татяна Николаевна (треньор на руското синхронно плуване) не използва социални мрежи, но редовно е информирана какво споделяме там”, сподели горещата руска спортистка.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Миналата година моята треньорка Татяна Данченко ми каза, че се нуждая от почивка от Instagram, защото имах нездравословно пристрастяване, което ми отнемаше прекалено много енергия. Имах забрана да споделям снимки. По-късно постигнахме съгласие, че това ще зависи от резултатите ми. Ако се представям добре, мога да направя пост в Instagram”, добави Варва Суботина.