Гимнастичката Йоана Николова, която е спрягана за новата любима на боксовата звезда Кубрат Пулев, проговори по горещата тема. 19-годишната красавица даде интервю пред "Телеграф":

- Йоана, вие сте републиканска шампионка по художествена гимнастика. Успявате ли да съчетавате следването си в НСА с кариерата на модел?
- Когато ми остане свободно време, значи, че нещо не е наред. Графикът ми е винаги пълен, а и така се чувствам  по-добре. Затова съчетаването на различни неща при мен е ежедневие за сметка на свободното ми време. Освен че прекарвам много време в залата, много обичам и да рисувам. Използвам всяка възможност, когато имам свободно време, за да прекарам малко време насаме със себе си и боите. 

- Обявиха ви за една от най-сексапилните дами в нежната дисциплина. Ласкае ли ви това?
- Категорично не. Не се сравнявам с никого и мисля, че така и трябва да бъде. Всеки има различни виждания и разбирания. За мен сексапилът е нещо, което притежаваш и излъчваш, и не изисква показност, за да се забележи. Бих си позволила обаче да дам един съвет на съвременните момичета - бъдете по-естествени! Истината е, че мъжете харесват естествената красота и нежното излъчване. Сексапилът може да бъде много повече в един поглед, отколкото във вулгарно поведение и фалшиви визии, които не отговарят на реалността. Този фалш е плачевен.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

- Как се запалихте по този спорт? Ако върнем лентата назад - какво дете бяхте?
- На 3 години бях, когато за първи път видях гимнастички по телевизията. Тогава казах на майка ми, че искам и аз да стана такава. И до днес гимнастиката е моята голяма страст.  Печелила съм няколко пъти републиканска титла и продължавам да имам амбиции за още медали. Въпреки че в момента имам травма, която не ми позволява да играя професионално, надявам се, че съвсем скоро отново ще бъда на терена. Наложи се временно да прекъсна заради счупване на крак и сега все още съм във възстановителен процес. 

- А в тийнейджърските си години? Помните ли първата си целувка?
- Първата целувка не се забравя. Моята беше много непринудена и истинска, защото беше с детската ми любов. От онези чисти моменти, които не съдържат в себе си поквара. 

- Една от горещите напоследък теми е аферата ви с боксьора Кубрат Пулев? Познавате ли се, ако да - то какво ви свързва?
- Оххх, да! Толкова гореща, че чак не ми се иска да излизам от вкъщи заради тези глупости, които се изписаха. Честно казано предпочитам да не коментирам темата. Единственото, което мога да кажа, е, че  изпитвам респект към постиженията му. 

- Името ви е било обвързвано с това на най-добрия български плувец Антъни Иванов. Какви са били отношенията ви?
- С Антъни се запознахме покрай спорта. Много добри приятели сме и се подкрепяме взаимно. Даваме си съвети в трудни моменти. 

- Обвързана ли сте сега?
- Да, обвързана съм в момента. Спечелиха ме отдадеността, лоялността и любовта. За мен е много важно човекът, с когото съм, да държи да думата си и да постъпва достойно. Не понасям мъже, които шикалкавят, лъжат и нямат мъжество да поемат отговорности. 

- Коя е Йоана извън светлините на прожекторите?
- Извън светлините на прожекторите може да откриете само още по-усмихнатата и забавна моя версия. Не че ми остава много време да се забавлявам, ако трябва да бъда честна (смее се). Истината е, че университетът и спортът са завладели напълно ежедневието ми и почти не ми се отдава възможност за кой знае какви забавления. В момента следвам в НСА и въпреки че тази година беше малко шантава и често лекциите бяха онлайн, материалът не е никак малко и ако не си отдаден, просто няма как...

- Лятото вече наближава. Имате ли план? Коя е дестинацията фаворит?
- Италия ми е много любима и има много места, които бих обиколила там. Бих избягала в Портофино, то е едно от тях. Сигурна съм, че съвсем скоро отново ще се чувстваме свободни да пътуваме и да се наслаждаваме на нови преживявания и емоции. Аз виждам, че голяма част от хората все още сами си слагат спирачки да пътуват, въпреки че ситуацията с COVID-19 започна да се успокоява. 

- Какво си пожелавате? 
- Има едно нещо, което винаги съм си пожелавала, и то е да живея и дерзая като за двама. Силно вярвам в себе си и зная, че няма непостижима цел... Всичко зависи от нас самите и желанието, с което се борим за онова, което искаме да постигнем.