Голямата сексбомба на американската филмова индустрия от 90-е години на ХХ век Кармен Електра направи скандални разкрития за връзката си с бившия баскетболист Денис Родман. Това стана в поредния епизод от сериала „Последният танц“, в който се разказва за кариерата на Майкъл Джордан в Чикаго Булс и отношенията му с неговите съотборници.

Като баскетболист Денис Родман беше известен с ексцентричния си вид, стабилната игра в защитен план и връзките си с популярни звезди като Мадона и Кармен Електра. Заради това е станал и любимец на севернокорейския лидер Ким Чен Ун и преди няколко години дори посети КНДР, където се радваше на огромни почести.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Един път, когато Чикаго Булс имаха почивен ден, Денис каза, че има изненада за мен. Завърза ми очите и ме качи на мотора си. Когато махна превръзката, осъзнах, че стоя на центъра на игрището в тренировъчната база на отбора. Беше лудост! Бяхме като малки деца в магазин за бонбони. Вместо обаче да ядем близалки, ние правихме секс във всяко едно помещение. Дори в лекарски кабинет, фитнес залата и на терена. Направо ме счупи от секс. Не мисля, че през цялата си кариера Денис Родман се е движил толкова много“, признава Кармен Електра.

„Когато се запознах с него, знаех за репутацията му на лошото момче в НБА и че е излизал с Мадона. Той не се бави и ме покани на мач на Чикаго Булс. Да гледам изявите на онзи силен отбор на „биковете“ с Майкъл Джордан и Скоти Пипън беше невероятно. Още същата вечер Денис не ме пусна да се прибера. След това нещата се развиха много бързо и се влюбихме“, допълва актрисата.

„Няма да забравя и един друг случай. Денис искаше да си вземе почивка по време на сезона. Отидохме в хотел, за да купонясваме. Тъкмо се бяхме приготвили за секс, когато някой започна да блъска по вратата. Беше Майкъл Джордан, който лично дойде, за да върне Родман в отбора. Буквално го измъкна от кревата. Аз доста се стреснах и се скрих зад дивана. Не исках Майкъл да ме вижда без дрехи“, признава бившият секссимвол.