Фалиралата сексбомбата Кати Прайс направи сензационни разкрития за връзката си с бившата звезда на Ливърпул Джон Арне Рийзе. Джордан, както е известна едрогърдата британка, направи това в своята автобиография. Тя издаде книгата, за да се пребори с финансовите си затруднения, след като през ноември обяви банкрут.

В книгата бившият норвежки национал е описан като „Господин Хикс“, но таблоидите на острова бързо разкриха, че става дума именно за Рийзе. 42-годишната Прайс признава, че сексът с бившия футболист е бил толкова груб, че тя сериозно се е притеснявала за здравето си. Освен това Рийзе неприятно я шокирал с пълната липса на емоции по време на връзката им.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Всичко беше бум, бум, бум... Много ме болеше. В един момент сериозно си мислех, че ще ме осакати и ще остана завинаги прикована към леглото. Той беше като бормашина „Хилти“ на максимална скорост. Това с него в никакъв случай не беше правене на любов“, пише Кати Прайс.

Британката е известна с многобройните си връзки с популярни лица от спорта и шоубизнеса. През леглото й са минали бившият футболист на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк, певецът Питър Андре и ММА звездата Алекс Рийд. С последните двама дори имаше сключен брак. От Дуайт Йорк тя роди син Харви, който има сериозни здравословни и генетични проблеми.