Сексапилната италианска телевизионна водеща Мелиса Сата призна, че раздялата ѝ с футболиста Кевин-Принс Боатенг е била много болезнена. Двамата се разведоха преди два месеца и сложиха край на 9-годишната си любов. Те бяха сред любимите звездни двойки на Апенините, където футболистът игра за няколко тима в елитната Серия "А", а сега се състезава за втородивизионния Монца.

"Историята между нас беше най-важната в живота ми. Краят на брака ми донесе огромна мъка. Имахме чудесна любов, но се сблъскахме и с трудности и промени. Изключително щастлива съм обаче с всичко, което преживяхме и ще му бъда благодарна винаги", сподели Сата през сълзи в токшоуто "Верисимо".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Бяхме искрени един към друг и затова не си спестихме истината, когато решихме всеки от нас да тръгне по свой път. И двамата поехме собствената си вина и отговорност. Синът ни ще е вечната връзка между нас. Опитахме се да го обърнем на игра, но той го прие тежко. Вече приема раздялата ни като нещо нормално", добави красавицата, която

"Отдавна съм приела, че съм публична личност, но не мога да преглътна, когато се опитват да разрушат и преиначат живота на хората. Не ми е приятно също, че с мен се свързват разни мъже, които в същия момент може би са със съпругите и децата си. Сега просто се опитвам да хвана живота си в ръце - като жена и майка. Осъзнах, че искам да бъда самата себе си. Разбира се, мечтая за ново семейство един ден. Мадокс непрекъснато ме моли за братче или сестричка. Рано или късно ще се случи", завърши телевизионната водеща, която имаше връзка в миналото и с друга футболна звезда - Кристиан Виери, но всичко между тях приключи заради изневяра на голмайстора.