Английските медии разкриха, че 9-годишният брак на Райън Гигс и многострадалната му съпруга Стейси - майка на двете му деца, се е разпаднал преди три месеца, след като бяха разкрити забежките му със сервитьорки от собствения му ресторант.

Медиите го взеха на мушка още през 2011 г. около сексаферите с Имоджен Томас и собствената му снаха Наташа Гигс. В тв шоуто "Loose Women" култовата сексикона Кати Прайс обясни, че преди време също е била обект на вниманието на легендата на Манчестър Юнайтед по време на връзката му със Стейси. Бившият модел и риалити звезда описа ексфутболиста като чаровен, но напрегнат.

"Преди няколко години срещнах Райън по време на церемония за раздаване на спортни награди и усетих как започна да флиртува с мен", споделя опитната секстигрица.

"Това беше малко по-различна свалка: Райън беше тих, обаятелен, но не успя да се отпусне", добавя Прайс, известна повече като Джордан.

Именно флиртът беше темата на дискусията в "Loose Women" във вторник. През януари т.г. в същото шоу силиконовата бомба, прочута с разкрепостеното си поведение, остър език и липса на срам, заяви със самочувствие, че е готова да продаде тялото си за 1 млн. британски лири.

"Не се шегувам! Ще му позволя да ме напляска или да ме погъделичка, но за секс ще искам повече. Аз не съм проститутка!", казва още Кати Прайс, която все още обича да провокира и да се хвали с тунингованото си тяло, независимо че вече е на 37 години, майка е на пет деца от различни бракове и е заставала пред олтара цели три пъти.