Любопитни подробности за живота си с нападателя на ЦСКА Али Соу разкри красавицата Габриела Крекманова.

20-годишната брюнетка е щастливо влюбена и не крие чувствата си. Тя отговори на въпроси в Инстаграм, където има 32 500 последователи. Не избегна и пикантни питания за връзката й с шест години по-големия футболист, пише "Монитор".

„Най-големият подарък, който Али ми е подарявал, е че ме прави истински щастлива“, разкри Габриела и сподели снимка от ваканцията им в Дубай, която приключи миналата седмица.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На въпрос „Запознавала ли си вашите с приятеля си“ брюнетката признава: „Да, разбира се. Цялото ми семейство го обожава“. Разкрива, че тя също била представена пред роднините на Соу, но все още не е посещавала родната му Гамбия.

Габриела и Али са заедно от пролетта, запознали се, когато били принудени да стоят в изолация по време на началото на пандемията от коронавирус. Двамата живеели един до друг, срещнала ги обща приятелка, която организирала игра на карти Уно. Сега вече са заедно и отглеждат две кучета.

Г-ца Крекманова, която е бивша победителка в конкурса „Мис Ловеч“, признава, че поддържа фигурата си със спорт. Не яде месо и не пие безалкохолни напитки.