ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Помните ли онова клипче от световното първенство по лека атлетика в Истанбул минала година, което показваше изваяните задни части на Ивет Лалова, снимана в гръб? Ако веднъж сте гледали видеото, няма начин да го забравите. То кърти отвсякъде, а и е пореден повод за българска гордост, ча нашето момиче освен да бяга по-бързо от шоколадовите газели, а и по-хубава от нея на пистата няма.

Ако не сте видели клипа, значи сте пропуснали много и е време да го изровите от интернет. Не, че ще се изненадате от приятната гледка, тя е гарантирана! За мъжа, който заспива и се буди до страхотната ни атлетка Симоне Колио, обаче нейното дупе е неприкосновена територия и той е направил всичко по силите си да я защити. Италианският колега на Лалова, с когото тя се стяга да вдигне сватба в началото на есента, е луд по задните й части, но едновременно с това е и притеснен, че тя може да пострада.
Kayzera_1_1.jpg

Новината, за която всички говорят в последния месец и която съпътства всеки силен старт на Ивет през настоящия летен сезон е следната:
Симоне Колио е застраховал дупето на годеницата си в известна компания на Апенините, с която самият той има дългосрочен договор. Направил го е зад гърба й, защото се е притеснявал, че ще срещне неодобрението й. Той обаче преценил, че рискът любимата му да пострада точно там, където на всеки мъж с хетеросексуални наклонности се спира погледа при среща та с Ивет, е обозрим. По непотвърдени данни и отново на базата на хорските приказки, които хем понякога се уливат, хем доста често съдържат повече истина от самата истина, сумата на застраховката е 100 000 евро.
Компанията се ангажира да покрие всички разходи при евентуална контузия на европейската шампионка в спринта на 100 м от Хелзинки през миналата година, ако не дай Боже тя се спъне и падне докато си върши работата. Същото важи за инцидент извън стадиона и пистата, както и при злонемерено действие от някой нейн „псевдофен“. Дори елементарното охлузване отново е документирано с железен договор от хитреца Колио, който освен да бяга бързо, има и доста акъл в главата, нареждат го колеги, опознали италианеца покрай бурната му дружба с българката.
Клипчето със секси дупето на Лалова, заснето на шампионата на планетата в турския мегаполис през януари миналата година, стана хит в интернет и
 
е гледано до момента
от близо 6 млн. зрители,
 
показва справката на „ШОУ“.
То стана причина и за убийствената идея на английски сайт, който реши да направи класация за най-красивите задни части на спортистка, която ще участва на олимпиадата в Лондон. Класация, която хубавата Ивет оглави без да й трепне нито едно мускулче по бедрата.

Дупето е любимата част от тялото на спринтьорката ни за нейния бъдещ съпруг. Симоне бил обсебен от телесните извивки на атлетката, а в знак на голямата си любов към него, в началото на годината Лалова също направи трогателен жест. Специално за мъжа на сърцето си бъдещата г-жа Колио си направила засукана татуировка именно там. Така че да я вижда само той, когато двамата останат насаме и от дрехи няма да има нужда. И тя прибягнала до изненадата без да го уведоми. Поставила сащисания Симоне пред свършен факт, като го заставила сам да открие разликите в дупето й отпреди. Както сами можем да се уверим, отговорът на влюбения спринтьор от Риети закъсня с половин година, но все пак дойде. Като примерен мъж, отговорен за здравето и сигурността на половинката си, той застрахова... не животът й, а безценните й задни части.
Kayzera_2_1.jpg
Романът между Ивет и Симоне претърпя жестока метаморфоза и издържа на всички удари на съдбата. Само преди малко повече от година те бяха на ръба на раздялата, заради изневяра, в която Лалова го залови. Колио обаче изрови земята, за да си върне българката и да спечели отново доверието й. Цената, разбира се, се оказа фамозен годежен пръстен, който Ивет не смее да свали от ръката си, за да не развали магията.


От своя страна, ветеранът от националния отбор в щафетата на Италия се превърна в мъж, до болка пристрастен към любимата си жена. Следва я по петите навсякъде като покорно кученце, пътува с нея по благотворителни кампании у нас, обикаля България с нея като сянка. Обажда се само ако се налага, иначе не можете да го хванете за интервю. Поел е изцяло грижите за поддръжката на нейния официален сайт, както и на официалната страница на Ивет във фейсбук. Не пропуска нито една публикация, която касае половинката му, включително от българските медии. Влиза, пуска статията на преводачка и ако му хареса, прикачва я със затрогващ текст, обикновено обяснение в любов към Ивет в социалните мрежи.
Добричкият Симоне е нещо
 
като 5 в 1 за
нашето момиче
 
Освен неин годеник, той е неин диетолог, физиотерапевт, масажист и кондиционен треньор. Следи изкъсо хранителните добавки, които тя приема, готви й, сутрин я буди с кафе в леглото, приготвя й закуска преди да отидат под ръка на тренировка, когато тя си е в Риети, а не е на турнир. Специално, заради нея Колио завършил и висш курс за спортен масаж на Ботуша, с което ограничил достъпа до тялото на любимата си на всякакви чужди мъже. Така де, неговите нерви и търпение също си имали предел, а и като всеки представител на мъжката половина на човечеството, в чиито вени тече гореща италианска кръв, ревнувал.
Единствената, която не била особено щастлива от новата активна роля на спринтьора, най-вече, касаеща социалните медии и имиджа на Лалова пред журналистите, като че ли била сестрата на Ивет – Ани. До преди заминаването на атлетката ни за постоянно на Апенините именно Ани бе тази, през която минаваха всички уговорки за интервюта, снимки, реклами, Пи Ар кампании, благотворителни инициативи. Ани попълваше официалната страница на европейската шампионка на 100 метра с новини, информираше за всичко, което се случваше покрай лъчезарната си сестричка. В последно време обаче тя не може да смогне на темпото на Симоне, а и за да има мир, решила да не се намесва и да си спести евентуален конфликт с Иветката, както самата тя я нарича. Още повече, че Ани тръпнела в очакване сестра й да удържи на думата си и тя да й бъде кума на сватбата през есента.
Лудостта на Симоне Колио по отношение на чувствата му към Ивет наистина няма граници. И като ви казваме това, значи сме прави. Момчето толкова било изгубило главата си, че наскоро обявило на всеослушание, че възнамерява сериозно след като двамата сключат официално брак, той да си подаде документите, за да се сдобие с български паспорт. За Ивет е повече от ясно, че ще вземе италиански, но това, че Симоне иска да стане българин, вече е изненада.
„Ще го направя от обич, заради моята голяма любов, обичам те Ивет. Защо Италия да е по-достойна за мен от България? Тук дори политиците ни, които се бият в гърдите, че милеят за обикновените хора единственото, което правят, е да грабят.
 
Харесвам
България
 
и искам да стана част от нейния народ и култура“, нареждал Колио пред приятелите си и колегите си от лекоатлетическия клуб в Риети. За да звучи още по-достоверно, взел, че през нощта в миг на откровение постнал подобен статус и на личната си фейсбук страница.
Симоне, който е изключително близък с баща си Дарио, обсъдил решението си и с него. Седнал и му споделил, че не вижда нищо лошо да го направи и че иска Ивет да знае, че той харесва България не по-малко от него, че иска това да е втората му родина. Дарио, който на свой ред боготворял бъдещата си снаха и треперел като лист пред екрана при всеки нейн старт зад граница, подкрепил момчето си.
Единственото колебание, което двойката изпитвала в момента, е относно подходящото време за бебе. Засега и Симоне, и Ивет не искат да бързат, обмислят да започнат да работят упорито по въпроса едва след края на олимпийския цикъл в Рио де Жанейро 2016. Въпреки че тогава Лалова ще бъде на 32 години, а половинката й над 40-те, това не ги притеснява. За Симоне от първостепенно значение в момента е професионалната реализация на българката и той й се е отдал изцяло, за да може именно на игрите в Рио, които за нея ще бъдат четвърти в кариерата след Атина 2004, Пекин 2008 и Лондон 2012, тя да бъде в пика на възможностите си.
„Тренираме за родители и да носим отговорност като отглеждаме с огромна любов нашия голдън ретривър. Няма по-голямо доказателство, че се справяш добре от искрения поглед на кучето“, гордее се Симоне.
Kayzera_3_1.jpg
Той подарил кутрето на Ивет в знак на силни чувства, които искал да й докаже, че изпитва към нея и че намеренията му са сериозни още през първата година на връзката им. Една сутрин я изненадал докато тя още спяла в красивия им дом в Риети като й пуснал в леглото четириногото бебе. От тогава кученцето е техен неизменен спътник и те
 
го гледат като
писано яйце
 
То яде само първокачествена храна, има си своя къщичка, има разрешението да гледа телевизия заедно с двамата на дивана и да се качва при тях на спалнята. Ретривърът обаче вече е толкова пораснал, че повече приличал на тигър, отколкото на обикновено куче. Ласките, с които е свикнал от малък, прегръдките на Симоне и Ивет вече ставали истинско изпитание за тях, защото кучето било непосилно тежко за гушкане и вдигане на ръце дори за яката и изваяна от мускули лекоатлетическа двойка на бъдещи съпрузи.

Ивет също не оставала по-назад и използвала четириногото за емисар на нейните малки изненади към Симоне. Два дни след Коледа, на 27 декември, когато нейният годеник навършил 34 години, ретривърът покорно занесъл захапан плик със специално послание.
„Честит рожден ден, татенце. Обичам те“, пишело на белия лист хартия, естествено, с почерка на най-бързата, най-красивата бяла жена, а и на дамата с дупето, застраховано тайно за 100 000 евро Ивет Лалова.
Абе, любов ли е да го опишеш...
ВАЛЯ ЛЕНКОВА