Част от най-красивите българки от "Фейсбук" участваха в уникално благотворително шоу, играейки футбол в столичната зала "Христо Ботев". Събитието бе организирано от MARK AGENCY, а събраните средства отиват за операцията на малката Анджелина, която страда от тежка форма на левкемия, споделиха от агенцията за БЛИЦ.

Организаторите казаха още, че пари от събитието (билетите бяха с цена 10 лева) ще бъдат заделени и за дома за сираци "Свети Николай".

Десет момичета (участнични в конкурса "Най-секси българка във Фейсбук") се пуснаха в мачлето, спечелено от "белите" срещу "черните" с 3:2.

Най-добри в срещата бяха Паулина Ганчовска и Десислава Недева от "белите". Деси и най-чаровната на терена - сървайвърката и "Най-секси българка Март 2009" - Индира Касимова, продадоха фланелките си на търг за благотворителност.

Нашумялата с участието си в играта "Бягство към победата" Катрин Вачева, второ място на "Мис Силикон", продаде и сутиена си и остана само по пола и футболни чорапи.

"Стискаме палци операцията на Анджелина да премине успешно. Няма да спираме да помагаме на дечицата. Благотворителният женски мач ще стане традиция и ще се провежда на всеки два месеца в помощ на подобни благотворителни акции. Следващата такава среща е запланувана за 31 януари, когато се надяваме в залата да дойдат доста хора, за да съберем още повече средства", заявиха организаторите пред БЛИЦ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Участничките в първия благотворителен мач:

Петя Георгиева-Princess - Организатор на конкурса Най-Секси Българка и Българин във Facebook

Благовеста Бонбонова - 3 място Най-Секси Българка Summer Edition

Таня Константинова - Най-Секси Българка Април 2009

Десислава Недева - Най-Секси Българка 2 Място Септември 2009

Паулина Ганчовска - Най-Секси Българка Август-Септември 3 Място

Индира Касимова - участничка в риалити шоуто "Survivor Филипините" и участничка във Най-Секси Българка за Март 2009

Лъчезара Кънчева - Най-Секси Българка Август-Септември

Катрин Вачева - Мис Силикон 2 Място

Мария Бойчева - Носителка на различни титли за красота

Кателина Гатева - участничка в Playmate 2009