Зашеметяващо красивата певица Ейприл Айви разкри чувствата си след шокиращия край на връзката си с една от звездите на Манчестър Сити Рубен Диаш. Хубавицата изля душата си в новата си песен „Broken Apologies“ и намекна, че иска да се върне при португалския национал.

Брюнетката вече се изнесе от дома им в Манчестър и живее в Лондон. Съобщения, че футболистът е поискал време да помисли след тригодишната си връзка с певицата, се появиха още през септември след лятната им ваканция в Гърция.

„Това беше най-трудната песен, която съм написала и трябваше да запиша досега. Написах я в стаята си в края на лятото и изчаках до сега, когато се почувствах готова да излея чувствата си толкова открито”, написа Ейприл, чието истинско име е Мариана Гонсалвеш.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Песента на красавицата започва с думите: „Опитах се да ти дам това, от което имаш нужда, но ти не видя, че се опитах“.

„В съзнанието си не мога да намеря причина да ме изоставиш и двамата“, продължава Ейприл, което предполага, че желае да се върне при бившия си: „Така че съжалявам, че дадох цялата си любов, съжалявам, че обърках това, съжалявам, че не бях достатъчна за теб. Така че съжалявам, че давам света си за теб, но когато си влюбен, това правиш. Надявам се да чуеш това и да ми простиш.”

В очевидно предупреждение към жените, които искат да заемат нейното място, тя добавя: "Любов моя, провери джобовете си, защото някои от тези момичета изобщо няма да се интересуват от теб."

Още през септември португалските медии съобщиха, че двойката се „раздели“ поради различията в начина им на живот, като мъжът с £64 милиона Диаш е бил „по-дискретен“ от „буйната“ Ейприл според седмичното списание за знаменитости FLASH!

„Научихме, че техният начин на живот в крайна сметка ги раздели. Футболистът беше по-дискретен и това контрастираше с по-буйната страна на певицата. Раздялата се случи след лятната ваканция, която двойката прекара заедно в Гърция в началото на юли“, написаха от изданието тогава.

Засега няма официален коментар от двамата, които започнаха да се срещат в края на 2018 година и обявиха публично връзката си на Нова година 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by APRIL IVY (@aprilivymusic)