Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бивша любовница на Валери Божинов разкри пред БЛИЦ малки, но интересни неща за кратката им връзка. Тя не пожела да назове името си по обясними причини.

„Бяхме заедно около месец, месец и половина. Беше преди около три-четири години, а може и по-малко... Знам кога, но не искам да съм точна, защото не желая да давам жокери коя съм...

Тогава за кратък период той не беше обвързан сериозно с нито една жена. Валери е много добър в секса, но при така наречената сексуална игра преди началото на същинската част е малко скучен. После обаче е класа”, поясни мацката.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Междувременно из форумите в интернет заваляха лафове, свързани с Валери Божинов на терена и в леглото. Предлагаме ви по-интересните от тях.

„Головете на Божинов в последните две години са по-малко от жените, с които е спал. Смятайте какъв е нападател е...”.

„На терена го няма никакъв – от 10 опита на мач веднъж уцелва вратата. Ако е такъв и в леглото, никоя няма да го иска”.

„Валери започва силно всеки мач, но бързо свършва с въздуха, уморява се и е гроги далеч преди последния съдийски сигнал. Ако и по тези показатели е такъв в леглото, пак никоя няма да го иска.”

„Валери наистина ще получи повиквателна за националния отбор, но не по футбол, а по креватно джудо”.

„Божинов обичал да пуши, преди да прави секс. И като се подкарали една вечер с Биляна – тек-цигара, тек-цигара, тек-цигара и накрая... кутията свършила”.