Сексапилната шефка Дарина Никитина изненада всички в Ростов, където играе преотстъпения под наем от ЦСКА Али Соу. Красавицата все решение да напусне поста си, след като само преди месец бе назначена за заместник на генералния директор.

29-годишната блондинка е единствената жена агент в руския футбол, а според местните медии напускането ѝ е заради близка връзка с други двама мениджъри.

Никитина разкрива в „Инстаграм“, че с радост се е заела с новото предизвикателство, но в клуба не са я приели радушно, обвинявайки конкретно спортния директор Алексей Рискин.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Изводът е, че бизнесът около футбола в Ростов е по-силен от формалните ръководители. Аз се договарях с президента, а е трябвало да говоря със спортния директор. Това някаква нездрава ситуация ли е? Въпросът ми е риторичен", пише Никитина, която се заканва да си намери по-интересна работа от това да учи на бизнес възрастни мъже.

"Да се оплаче на органите, ако е така. Ако е измислица, то това е работа за психиатри или нарколози", защити се самият Рискин.

Сред клиентите на Никитина като агент са известни имена като Артьом Дзюба, Роман Ерьоменко, който наскоро напусна Ростов, Георгий Джикия, Луис Адриано и други. Тя е и конкултант към Спортния арбитражен съд в Лозана и владее английски и испански език.