ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сексапилната италианска телевизионна водеща Мелиса Сата омая президента на италианския гранд Интер Стивън Жанг, твърдят светските издания на Апенините. Повод за това им даде самият китайски богаташ, който сподели снимка от радостен миг с тима и текст: „Обичам те“.

Сред първите, коментирали публикацията на футболния бос, беше именно Сата, която се задоволи със скромното „Поздравления“, но според Dagospia става въпрос за нещо много по-дълбоко от обикновен поздрав и чисто приятелство. За това се знаело отдавна, след като още през декември в социалните мрежи се появи тяхна обща снимка от парти в Маями.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Жанг управлява Интер от 2018 година, когато беше на 26 години и стана най-младият президент в историята на клуба. Той е син на Жан Жиндон, основателя на компанията „Сунин Груп“, която е собственик на гранда от Милано.

Красавицата е с пет години по-голяма от известния богаташ, а на Апенините е считана за една от най-неустоимите красавици. През леглото ѝ са минали не един и двама известни мъже. Навремето нашумя връзката ѝ с плейбоя на италианския футбол Кристиан Виери, а след това бе забелязана в хотел заедно с покойния вече баскетболен ас Кобе Брайънт, което доведе до молба за развод от съпругата му Ванеса.

Най-дълго телевизионната водеща се задържа с нападателя Кевин-Принс Боатенг, за когото се сгоди през 2011 година. Пет години по-късно двамата вдигнаха сватба, а след още четири се разведоха. Венец на любовта им е синът Мадокс, който вече е на 8 годинки. Сата беше сама от няколко месеца, след като се раздели с предприемача Матиа Ривети.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК