Една от легендите в кеча Кели Кели и други спортни звезди останаха по бикини за парти с лодка на Карибите. Австралийската баскетболна звезда Лиз Камбъдж сподели снимки как красавиците за заголили дупета на яхтата и край басейн от невероятен апартамент с изглед към морето.

33-годишната Кели Кели публикува снимка, на която е облечена в бикини, докато се наслаждава на сутрешното кафе. Тя напусна WWE през 2012 година и стана инфлуенсър, като не спира да публикува горещи снимки от почивките си.

MMA сензацията Валери Луреда също се присъедини към забавлението в предната част на яхтата. Тъй като следващата й битка все още не е потвърдена, 22-годишната красавица е решила да се възползва максимално от свободното си време. Тя сподели снимка на себе си заедно с по-малката й сестра и също звезда в ММА боевете Натали Луреда.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Мелиса Алкантара, която е личен треньор на Ким Кардашиян, също беше на борда на лодката с останалите момичета.

Легендата на WWE Даниел Мойне, която се бори под името Съмър Рае, също беше там. Тя също е инфлуенсър и има над 1,7 милиона последователи в Instagram.

След края на краткото си бягство от ежедневните ангажименти, хубавиците се качиха на частен самолет, за да се приберат вкъщи.