Всякакви електронни устройства са напълно забранени за децата на Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер.

Лука и Леон все още не гледат детски, а основните им занимания са на чист въздух и творчески. „Времето, прекарано в изолация, беше голямо изпитание за мен и Басти. Трябваше да измисляме интересни занимания за момчетата, за да ги направим щастливи. Нямаше как да допуснем да стоят пред екрана“, призна бившата №1 в световния тенис в съвместно интервю със съпруга си пред „Велт ам зонтаг“.

Сръбкинята разкри още, че тя и двугодишният Лука са открили рисуването. „Не сме Пикасо, но се забавляваме. Голямото ми момче просто обича да драска с моливите“, разказа още Ана, която се врече във вярност на бившия капитан на Германия и Байерн Бастиан Швайнщайгер на стилна сватбена церемония във Венеция през 2016 г.

И двете деца на спортното семейство са родени в Чикаго, където семейството живее. Сега те са на почивка в Палма де Майорка, където за децата им помагат бабите. Именно в испанския курорт Лука и 9-месечният Леон бяха заснети за първи път от папараци.

Иванович е верен съветник на зълва си Драгана. Освен че е жената до брата на Ана Милош, дизайнерката има легендарен баща – легендата на Цървена звезда Драган Джаич. От шест месеца двамата са родители на син Вид.

„Ана има по-голям опит като майка от мен и ми помага много със съвети. Тя е страхотна. Връзката им с моя Милош е много силна, а вече и с мен“, похвали се Драгана и обяви, че синът й ще бъде фен на Цървена звезда. „С дядо като неговия няма как да е иначе. Ана може и да не е доволна, защото е от Партизан, но трябва да се примири“.