Сексскандал разтресе Юнайтед за пореден път. Този път са замесени легендите на "дяволите" Гари Невил, брат му Фил, Райън Гигс, Пол Сколс и Ники Бът, пише "Стандарт". Те предизвикаха гнева на множество феминистки организации. Причина за острата реакция стана фактът, че ексфутболистите ще приемат мач в хотела си, в който участничките са само по бельо.

Както е известно, бившите "дяволи" притежават хотел "Футбол", който е разположен недалеч от „Олд Трафорд" и обзавеждането му е изцяло на футболна тематика. Хотелът има 113 стаи, а инвестицията в него е в размер на 24 милиона лири. Сред удобствата на хотела е и първокласен футболен терен, на който могат да играят отбори от по пет човека.

2DE13A9100000578_0_image_a_21_1450803062369.jpg

"Това само ще превърне играта в сексуална атракция за зрителите и ще представи момичетата като обекти, вместо спортисти. Надявам се, че легендите на "червените дяволи" разбират до какво ще доведат действията им", ядоса се Тони Фармър, който е създадел на дамския футболен тим на Челси.

Джема Хюз, която е основател на отбора, съставен от полуголи момичета, признава, че именно скандалният ефект е това, което цели.