В сериозен скандал се забърка новото попадение на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо. Аржентинецът е отправил заплахи към 34-годишната Сара Уотсън, включващи 3 години затвор за клевета, ако разкаже история за сексоферта от защитника.
 
Фитнес инструкторката се запознала с играча по време на коледното парти на "червените дяволи", след което започнала да получава оферти за секс.
 
"Дойде при мен и каза, че харесва роклята ми. Английският му беше зле, но не спираше да ми говори. Каза ми, че са най-красивата и взе номера и Фейсбук акаунта ми. Първоначално бях поласкана, но после ме попита колко ще струва да спи с мен. Казах му, че това няма да стане, но атаките му по телефона и в интернет продължиха. Прати ми своя гола снимка в леглото. Бях шокирана. Флиртът ни имаше няколко свидетели, които явно са казали на медиите. Потърсиха ме и ми предложиха 35 хиляди за историята и снимките. После при мен дойде приятел на Рохо и ме заплаши. Явно от пресата са го търсили. Хората на Рохо се опитаха да ме обвинят в изнудване. Казаха ми, че ще лежа поне три години в затвора. Чувала съм за момичета, които да си патили от това. Знам, че тези хора нямаше да се спрат пред нищо. Щях да бъда показана като алчна к*чка, която изнудва известен футболист. Реших да кажа всичко, за да защитя името си", коментира Уотсън, която вече бе призната за невинна от съда.
 
От Манчестър Юнайтед отказват коментар за случая "Рохо", а на последния мач на "червените дяволи" на трибуните бе съпругата на Рохо - Евгения, което говори за подкрепата й към играча.