Семейството на боксовия шампион Тайсън Фюри е пред сериозен риск от разпад, коментират близки до фамилията пред "Сън".

Причина за това е предполагаема изневерява на братът на "Циганския крал" Томи Фюри, заради която годеницата му Моли-Мей Хейг го напусна преди дни. Сгодената двойка беше заедно от 2019 г., когато се запознаха в риалити формата "Островът на любовта", и са родители на 18-месечния Бамби. 25-годишната Моли-Мей внезапно прекрати петгодишната им връзка, след като ѝ беше изпратено разстроващо видео на годинка ѝ на празненство с приятели. На него се вижда как професионалният боксьор Томи целува страстно блондинка в нощен клуб след солидна доза водка в два часа сутринта.

Както Моли-Мей, така и Томи са подкрепяни от приятелите и семейството си, докато се опитват да преминат през трудната раздяла, и експертът по връзки Джо Хемингс казва, че всеки ще трябва да вземе страна. Братът на Томи Тайсън Фюри най-вероятно ще подкрепя по-малкия си брат по време на раздялата му. Това ще бъде трудно, тъй като се казва, че съпругата му Парис е бясна на Томи, че е направил мръсотията на Моли-Мей. Хемингс е сигурна, че Парис и Тайсън ще влязат в спорове по ситуацията. Тя казва: "Проблемът тук, разбира се, е вълнообразният ефект от разпадането на двойката. В крайна сметка това води до разделение в семействто.

Парис казва: "Тя е най-доброто нещо, което някога му се е случвало. Това е лудост." Заради позицията ѝ тя вероятно ще влезе в спор със собствения си съпруг по темата.

Родителите на Томи Джон и Шантал Фюри заемат страната на сина си и ще го подкрепят по време на раздялата.

Джо обяснява: "Когато става въпрос за твоето семейство, ти безусловно обичаш децата си. Може да им кажете, че са били глупави и може да предложите начини, по които биха могли да поправят или да започнат да поправят, но вие все още ги обичате и често ще намирате извинения за поведението им, защото те са ваши деца, брат или ккавото и да е, защото семейството е сплотено."